donderdag 11 augustus 2005

LögPöes

Poelekie de Vries meldt zich vanaf Göteborg Central Station! De ademvrije meneer, ik en De Hele Grote Vinnen zijn gisteren na twee kippevluchtjes (vergeleken bij naar Australië vliegen is alles kort) aangekomen in Göteborg waar wij logeren in het schattigste tuinhuisje ooit, wat mijn droom om in een strandhuisje te gaan wonen weer volledig aangewakkerd heeft.
Zweeds is werkelijk een hilarische taal, hoewel ik nog steeds niet weet wat "freediver" is, maar ik heb nog 12 dagen om daar achter te komen.
Vanochtend zijn wij naar het zwembad geweest, werkelijk fantastisch, 50 meter indoor, lekker "koud" dus niet van dat lauwe soepzwemmen, sauna, bubbelbad en da alles voor de fijne prijs van 40 kronen, dat is een eurootje of 4. Ook zijn er uitgebreide mogelijkheden om je te laten bepotelen/insmeren met klei/spraytannen voor zeer schappelijke prijzen. Computers zijn hier echter een schaars goed, ik vermoed dan ook dat er van regelmatige updates niet veel zal komen.
Morgenochtend reizen wij door naar het dorpje waar de wedstrijd gaat plaatsvinden en zullen ook de andere freedivers binnendruppelen, maar we gaan nu eerst op zoek naar een fijn hapje van 't een of het ander.

1 opmerking :

Blog Design by Get Polished