vrijdag 29 januari 2010

Heaps of yay!

Het hing al een poosje in de lucht, maar nu is het voor 99% officieel (contracten moeten nog getekend worden, dus tot die tijd niet 100%): Meneer de Poes, die dit jaar mei een Heuse Echte Dokter wordt, heeft nu ook een Heuse Echte Baan! Jawel, er komt eindelijk een eind aan die continue wissels van ziekenhuizen, afdelingen en specialismen! Woohoo! :-)

Waar ik ook bijster vrolijk van word, is van deze poging om 1 miljoen giraffes te verzamelen. Ik ga zondag gezellig een giraffe fabriceren, ik kan echter niet beloven dat hij niet heel erg op een kat gaat lijken...

Andere vrolijkheid:

Na Fall Out Boy's versie van The Oregon Trail heeft nu ook Cobra Starship een eigen versie van een old school videogame: Where in the world is Cobra Starship?

Wat betreft Cobra Starship: die komen op 21 februari in de Melkweg en zijn nog niet uitverkocht, dus ik zou zeggen: koop een kaartje en ga! Al was het maar om ervoor te zorgen dat ik daar niet de enige 15-plusser ben.

Met optredens van La Roux, Florence and the Machine, Imogen Heap en, zoals gezegd, Cobra Starship in het verschiet, en albums van My Chemical Romance en de Scissor Sisters in the works, kan dit jaar muzikaal gezien wat mij betreft niet meer stuk. En toen kwam Patrick Stump met dit nieuws. *hearteyes*

4 opmerkingen :

 1. Gefeliciteerd met Meneer de Poes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Esther: Dank je wel! Ook namens Meneer de Poes. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook ooit een giraf opgestuurd - misschien dat ik er nog wel een maak. Natuurlijk te gek dat meneer de Poes ook werkelijk de doc zal gaan zijn en ik ben onplezierig jaloers dat je naar Imogen gaat.

  Oh, ennuh, die puzzel? Dat is voor iedereen nog een mysterie. Als het maar meer dan 1000 stukjes zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ non-spotter: ik denk dat ik ook nog een poging ga wagen tot het tekenen van een giraffe, want ik vind het een hilarisch project. Misschien kunnen we een zine schrijven over giraffes? *gaat loos* ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished