dinsdag 18 mei 2010

Tussentijds verslagje

Sinds mijn vorige post heb ik onder andere gezinsverpakkingen tijdschriften weggedaan én nog geen nieuwe gekocht, ben ik naar een kort maar krachtig concert van Cold Cave geweest (voor de liefhebbers van Joy Division/Depeche Mode/The Cure/Industrialherrie: checken die handel!) en heb ik een milde obsessie opgevat voor dit nummer (ja, de baslijn):Oh, en zoals u op mijn flick (nee, ik scheld u niet uit!) al hebt kunnen lezen, begin ik morgen met weer eens een medicatiewisselhalvering. Duimt/bidt/kaarsenbrandt u mee? Alvast superbedankt! *spint wat*

2 opmerkingen :

  1. George Benson was muzikaal gedwongen schizofreen.

    Om platen te verkopen moest hij dit soort gelikte disco spelen, maar live wilden ze zijn briljante jazzsolo's van hem horen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Laurent: ik denk dat je als muzikant bijna niet aan dit soort/vergelijkbare muzikale schizofrenie ontkomt, of het nu disco-voor-de-verkoop vs jazz-op-het-podium of feesten-en-partijen-voor-de-huur vs experimentele-altoprojectjes-voor-2 1/2-superfan-en-een-paardenkop is.

    Ik zag op Youtube verschillende liveversies van dit nummer die hij met geweldige jazzsolo's opfleurde, best of both worlds, als het ware. :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished