dinsdag 25 mei 2010

Hoe het verder ging

Ondanks dat ik me de afgelopen dagen mild-brak met episodes van woest ellendig heb gevoeld, kon ik vandaag concluderen dat mijn voeten gelukkig weer herkenbaar zijn als mijn voeten. Overleg met dokter P. leverde een "Oeps!" op en een recept voor een ander (op papier 99% identiek) medicijn in een lage (80 mg) dosering op, waar ik op maandag mee ga beginnen.

Tegen die tijd zou ik weer helemaal 'overtollig vocht'-vrij moeten zijn, zodat eventuele vochtmalaise en/of bloeddrukverhoging die vanaf dat moment optreden, direct te herleiden zijn naar de medicatiewissel. Mocht dat het geval zijn, wat ik niet hoop, maar zoals u kunt begrijpen natuurlijk wel vrees, dan verander ik mijn naam officieel in Goudlokje en gaan we maar weer verder puzzelen.

Maar aangezien ik écht geen zin heb om als Goudlokje de Vries door het leven te gaan, gooi ik een fijne wollige affirmatie het Universum in: "Ik, Poelekie de Vries, houd een perfecte bloeddruk én vochtvrije enkels/handen op een dosering van 80 mg Valsartan!". Als u dan nog wat kaarsen in de hens steekt/met pompoms zwaait/doet wat u de vorige keren deed zodat het goed ging, dan komt het helemaal in orde!

6 opmerkingen :

 1. Ik dacht er over een kip ritueel te slachten voodoo-stylie, maar bedacht me toen dat je vegetarier bent. Dus ik ga nu gewoon voor simpel vertrouwen. Hoef ik ook niet te dweilen en is waarschijnlijk bijna net zo effectief. ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zucht, okay, ik haal m'n roze Celebrity-ondergoed wel weer uit de kast...
  Groetjes,
  Kattenfluisteraar T.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Non-spotter: LOL @ kip! Arm beest! Nee, ik denk dat het zonder bloedvergieten ook wel moet lukken inderdaad! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Kattenfluisteraar T.: ROFLMAO! :-D *komt echt níet meer bij*

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb een regendans voor je gedaan. Geen idee of het helpt voor je voeten, maar ik kan niks anders :-(
  Gaat het nu weer beter?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Esther: dank je voor de regendans! Het heeft gezorgd voor weer herkenbare voeten én een boel regen, maar die neem ik voor lief. Zit nu op dag 2 van de medicatiewissel, heb even ijskoude handen & voeten en last van uitputting als met mijn vorige medicijnen én geen vocht, dus dat is "goed". Nu is het een kwestie van afwachten, en eventueel daarna nogmaals verlagen van de huidige medicijnen. Kortom: ik ben hier nog wel even (lees: de rest van mijn leven) zoet mee! :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished