maandag 12 juli 2010

Vorderend

Nu de CV-mannetjes ook hun werkzaamheden bij de buren hebben afgerond en iedereen in het pand weer heerlijk onder zijn eigen douche kan douchen, begint het leven hier in en om Huize Poelekie weer wat minder op een gezellige camping te lijken. Hoewel het allemaal uiterst soepel en makkelijk verlopen is, heb ik grenzeloze bewondering voor mensen die anderhalf jaar in een verbouwing kunnen zitten zonder, om het in mooi Amsterdams te zeggen, on a killing spree te gaan. Maar goed, het is fijn te weten dat ik twee weken prima trek, want er staan nog een aantal dingen op de lijst die gedaan moeten worden, waaronder met stip een nieuwe vloer in de woonkamer en met superstip een nieuwe badkamer. Want Project Poelekie Opkalefater beperkt zich niet tot het op mijn snoet smeren van make up.

Over make up gesproken: na veel getwijfel (voornamelijk vanwege mijn wat eh, onvoorspelbare gezondheid) heb ik besloten om in september tóch te beginnen met de visagieopleiding bij Mieke Petiet. Als The Big Kahuna twijfelt of ze iets zal doen/kopen wat erg leuk is, maar wel een bak doekoe kost, roep ik altijd: "Doen, we gaan toch dood!", en in dit geval roep ik het tegen mezelf. Uiteraard zoek ik tegen die tijd met grote regelmaat modellen van alle leeftijden en in alle kleuren en maten, dus u kunt rustig doorgaan met die emotionele voorbereiding.

6 opmerkingen :

 1. Als jij mij nodig hebt dan ben ik er. Sowieso dus. Roep maar.
  P.S.: smokey eyes staan me niet

  Posted by Polle | dinsdag 13 juli 2010 22:00:00 GMT+02:00

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Polle heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Vorderend" achtergelaten:

  Nou ja! Ik heb ontzettend gereageerd alhier eerder vanavond. Weg! Niets
  van te zien.

  Geplaatst door Polle op LogPoes op dinsdag 13 juli 2010 23:05:00
  GMT+02:00

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Polle: U bent de eerste die ik bel! We houden het Smokie IJs-vrij! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Polle: Er waren wat problemen met de reageerfunctie, maar met wat hocus pocus heb ik het weer werkend gekregen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. En ook mijn reactie, zijnde een aanbieding als oefenpop te functioneren, is weg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @Esther: hmm, wat episch irritant! Maar u staat bij dezen in ieder geval op de lijst van potentiële slachtoffers, eh, modellen! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished