maandag 26 juli 2010

Don't call it a comeback

Kent u dat? Dat u in uw bed ligt en dat er dan een eekhoorn met een bril en een klembordje voor uw geestesoog verschijnt die zegt: "Luister eens, Poelekie, 't is allemaal leuk en aardig, maar eh... LogPoes?". Waarschijnlijk niet, want u heet geen Poelekie, heeft geen weblog genaamd LogPoes en al helemáál geen eekhoons in uw kop, maar u kunt zich er waarschijnlijk wel iets bij voorstellen. Gek genoeg werkt het zo dat hoe minder ik iets doe, hoe hoger de drempel wordt om weer opnieuw te beginnen en hoe meer moeite het kost om me in gang te zetten. Dat verklaart ook meteen waarom ik vroeger (pre-vaatwasser) 3 weken lang de afwas liet staan, maar dat geheel terzijde.

Aangezien een update over wat ik allemaal uitspook óf weer zo'n dodelijk saai "en-toen-en-toen"-verhaal wordt óf een onsamenhangend vage anecdote met als slotzin "Kortom, u had erbij moeten zijn!", zal ik me beperken tot wat concrete zaken die mogelijk interessant zijn en/of van belang zullen zijn op de langere duur:

Het (uiterst) verdrietige nieuws eerst: zoals de mensen op Twitter en/of de mensen die mijn Project 365 volgen al weten, zijn bij Céline Poes, de kat van Kattenfluisteraar T., een aantal tumoren in de maag aangetroffen. Er is een bioptie verricht en de uitslag daarvan volgt over 2 weken. Céline maakt het naar omstandigheden meer dan uitstekend, maar het zijn en blijven onzekere en bange dagen. Wordt uiteraard vervolgd.

In vrolijker nieuws: ik werk hard aan mijn transformatie tot Uiterst Cool Nerdy Persoon (UCNP). Behalve dat ik éindelijk Doctor Who snap én me voorzichtig aan het verdiepen ben in de wereld die Snog, eh, Torchwood heet, heb ik in 5 dagen tijd 22 afleveringen The Vampire Diaries (Thanks, Julia!) én het hele seizoen Be Good Johnny Weir bekeken. Ik ben nog niet op het punt dat ik hele dialogen kan citeren (heb ik overigens nooit gekund, behalve van Grease dan, maar die heb ik 56 keer gezien), maar ik vond het al best een prestatie. Verder wijd ik me sinds kort samen met Non-Spotter (en met medewerking van lieve mensen die artikelen schrijven!) aan de schone kunst van het zines maken (binnenkort links naar hoe en waar deze te lezen zijn) én ga ik me deze week nog storten op het maken van zeep. Mocht ik het voor elkaar krijgen om mezelf niet in de fik te steken en iets te produceren wat op een zeep lijkt, dan bent u de eerste die het ziet. Beloofd!

4 opmerkingen :

 1. Vampire diaries, ah.. een van die forbidden pleasures :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Sjusjun: bij mij niet forbidden hoor! :-D *roept "Out and proud!"*

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zeepmaken klinkt echt geweldig, ik ben ontzettend benieuwd naar de resultaten.

  het zine-maken is leuk he? Ik wou dat ik het eerder had bedacht! Ik ben nu bezig met de website (nou ja, ik ben natuurlijk aan het uitstellen, maar je begrijpt wat ik bedoel).

  Ik hoop dat de bioptie van CP goedaardige shit blijkt te zijn, ik vind het zo zielig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Non-spotter: ik sta ongeveer te poinken om zeep te maken, maar zonder natronloog (dat lastig verkrijgbaar blijkt, heeft iets te maken met de Croftybom-trend van een poosje terug) wil dat niet. Uiteraard houd ik u uitgebreid op de hoogte van het hoe en het wat!

  Zines zijn de bom! Ik heb nog wat handige tips van The Jedi gekregen m.b.t. layoutprogramma's, dus ik ben benieuwd!

  Ik hoop ook dat CP gewoon last heeft van ingekapseld tandsteen of zoiets bizars. *kruist pootjes*

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished