dinsdag 5 april 2011

En op pad!

Mijn ticket is geboekt, Homeland Security is na het passen van 14 dollar en principe bereid me het land in te laten en ik heb vandaag mijn frisse nieuwe lightweight koffer mét TSA-sloten ontvangen, dus er is geen ontkennen meer aan: ik vlieg op 22 juni naar Californië! *doet tijgerswing*

Gelukkig heb ik nog even de tijd om te achterhalen of the Bass of Awesomeness nu wel of niet een "small, carry on instrument" is volgens beide luchtvaartmaatschappijen, (geheel geïnspireerd door deze hilarische post) een ~style concept~ te bedenken en oh ja, te verzinnen wat ik daar ga doen, behalve naar de IMATS gaan en proberen NIET alles te kopen wat ik zie.

4 opmerkingen :

 1. Op vakantie _kouw-stylie: ga heen met een rugtas, kom terug met rugtas en vrij grote koffer vol boeken, dvd's, kleren en algemene troep.
  Ik zou dus zeggen: pin geld en betaal niet met plastic, want dan raak je pas echt in een haze cq daze...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ _kouw: ik heb nu een koffer met 65 liter inhoud, dat moet wel lukken. Ik denk niet dat ik veel ga kopen, ik heb eigenlijk alles al en probeer juist wat te downsizen qua spullies. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als die bas toch in het bagageruim moet: zorg dat hij helemaal stijf ingepakt in de koffer zit, draai de snaren wat losser en pak vooral de kop helemaal stijf in met kranten. Het grootste risico is nl. dat die koffer omvalt en dat dán de kop afbreekt.
  Het is bij mijn gitaar goed gegaan afgelopen zomer, maar dat is geen garantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Laurent: dank je voor de tip! Ik heb een supersnuggly koffer, maar het is inderdaad een goed plan om de kop extra te beschermen. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished