woensdag 15 juni 2011

Post-Rood post

Terwijl Rood ergens op een wolk een doos aan het customisen is, voelen Les-Mioux en ik de fantoompoes bij vlagen keihard.

Het mainlinen van afleveringen My Little Pony: friendship is magic, het aanschaffen van Een Wol en héngen met mijn matties van het #LCF werkt gelukkig vrij goed tegen de acute blugh en de rest, tja, dat is een kwestie van tijd.

Wat een kwestie van bijna geen tijd is, is mijn vertrek naar Californië. Volgende week hang ik rond deze tijd ergens in een vliegtuig en aaaargh *rent heen en weer met de armen zwaaiend boven het hoofd*.

Zoals u weet, is reizen niet mijn favoriete bezigheid en freak ik altijd de f*ck out voordat ik ergens naar toe moet. En het maakt werkelijk niet uit of dat nu Amersfoort of Australië is. In het kader van "accepteren kun je leren" heb ik dan ook netjes "Freak the f*ck out" toegevoegd aan mijn to do list. Kan ik elke dag vrij moeiteloos iets afstrepen. Overigens bleek nadat ik mijn to do list opgeschoond had van de dingen die er 3 keer opstonden, het allemaal nog wel meevalt en ik het misschien deze keer zowaar voor elkaar krijg om níet uitgeput en mild-hysterisch op een vliegtuig te stappen! Ik houd u op de hoogte!

4 opmerkingen :

 1. Natuurlijk bent u mild hysterisch. En natuurlijk is het leven zonder Rood zwaar kut. Toegeven lijkt me heel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kouw: yup, dat leek mij nou ook! :-) #toegevenisdeeerstestap

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaaah, zo snel al! Jeumig! Ik ga u missen op den twitters!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Esther: ik kom af en toe nog wel eens langsgewaaid hoor! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished