zaterdag 4 juni 2011

Uithuizige leut!

Gisteren was ik buiten. Jawel, waar de zon schijnt. Ook The Big Kahuna was behoorlijk verbaasd.

Ik heb nogal de reputatie een Extreem Huisdier te zijn. Terecht overigens, want ik ben niet iemand die, als ze daar geen reden voor heeft, haar huis zal verlaten. Een verzetje met @joulsz is echter een uitstékende reden, dus ik smeerde mijn fris gesnoetfreesde snoet fiks in met sunblock en ging op pad.

Na wat voor mij nieuwe winkels te hebben bezocht in de Haarlemmerstraat-Haarlemmerdijk (opbrengst: 2 pollepels en een pot lupinebonen) en een teabreak bij Tea Bar (waar ik wat thee insloeg, eindelijk een floatea wist te scoren en een orange bergamot lipbalm kocht) stiefelden we redelijk voortvarend richting het Westerpark, waar iets met rollende keukens zou zijn.

De eekhoorns zaten duidelijk in een arty-farty mindframe, want hadden van het concept "rollende keukens" een kunstmanifestatie met rijdende IKEA-keukens gemaakt. Toen ik het terrein op stapte, bleek de realité veel briljanter: grote bussen, kleine bussen, caravans, bootjes-op-wielen waarvanuit diverse hapjes verkocht werden!

Ja, ik ging *poink*!

Een van de eerste en mij ook de meest Levensvreugdbrengende stands was "Heet Brood". Ja, een tosticaravan! Ja, daar heb ik foto's van! (en ja, dat rijmt) Ik ging voor de geitenkaastosti, @joulsz ging voor een courgette-briesoepje van Buskruid, de soepbus op locatie en vervolgens nuttigden we beiden elk een bol watermeloen- en een bol marshmallow-ijs van I scream for ice cream wat een uitstékend idee bleek! Al met al was het wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Mocht u morgen nog niets te doen hebben en in de gelegenheid zijn langs te gaan: doen! Overigens is het een jaarlijks terugkerend evenement, dus mocht het u morgen niet lukken dan heeft u volgend jaar weer een kans.

4 opmerkingen :

 1. En dat je dan niet kunt om field research te doen! Aaaargh!!! Ik wil die tostimensen leren kennen! Dat moeten wel Levensvreugdbrengende lui zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt als een goed idee om daar volgend jaar heen te gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kouw: ja, die zijn volgens mij echt Vrij Briljant! Op hun website staat wie ze zijn, misschien kunnen we ze eens interviewen voor een project van het een of het ander? (lees: we verzinnen een project zodat we een excuus hebben om ze te interviewen)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Sahi: ja, het is echt superleuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished