woensdag 19 november 2014

Vandaag even niet

Het plan was om vandaag een leutige protip-post te plaatsen over de dingen die ik doe om de winter te overleven. Toen keek ik eens naar mezelf en naar Clark en dacht ik: "Redelijk hypocrietjes, zo'n post op dit moment".

Want Clark is van "terugval niesziekte" via "het-is-waarschijnlijk-kanker-oh-nee-gelukkig-toch-slechts-een-rare-vetbult" naar "terugval niesziekte" gegaan in de afgelopen 4 weken, en ik ben na al dat gedoe, gemekker in het algemeen en in het bijzonder, en uiteraard mijn eigen gesterf de hele tijd ondertussen dusdanig fysiek/mentaal uitgeput en sikkeneurig dat ik vandaag bijna iemand een mail gestuurd heb met als tekst "Schuif die f*cking lijmstiften in uw aarsch", dus eh, nee.

~Artiste~ als ik ben, heb ik er voor mijn-perfecte-leven-op-Instagram een creatieve draai aan gegeven:

Artistiek, non?

Volgende week ben ik weer leuk, mensen. Echt waar.

6 opmerkingen :

 1. Zit het in de lucht ofzo? Hier is sprake van zeer lusteloze dagen, zowel Rommel (chronisch niesgeval) als ik. Zelfs de altijd wakkere en blije Luci Verre lijkt minder trek te hebben in de uitvoering van ondeugd. Hopelijk gaat dit snel voorbij. Voor ons allemaal. Ofwel, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, volgens mij wel. Ik vermoed dat de weersverandering er iets mee te maken heeft, kwestie van wennen. Clark heeft vandaag zowaar minder dan 93 keer geniest (slechts 10 keer), dus dat lijkt beter te gaan, en ik ga zo voor een massage, want treat yo self. :-D

   Verwijderen
 2. Artistiek. En een filosofie die toch ook Scarlet O'Hara overal doorheen gesleept heeft. Ik bedoel maar.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he? Ik doe empirisch veldonderzoek naar de creatie van een perfect online Instagramleven. En realiseer me nu plots dat ik nog geen enkele Starbucksbeker gefotografeerd heb, dat moet ik maar eens fixen dit weekend. :-D

   Overigens is het leven vandaag inderdaad weer begonnen, als in: ik heb vandaag mijn bed daadwerkelijk verlaten én Clark niest al significant minder, dus ik heb goede hoop dat het nu weer voorwaarts gaat. :-)

   Verwijderen
 3. En toch moest ik hier ook weer heel erg om lachen, sorry.. Maar niet om de bonjour tristesse van jou en Clark natuurlijk!
  Ook hier koorts, lopende neuzen, ontstoken oog, moeheid, blahblah. Als in: u zijt niet alleen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben blij dat u erom kunt lachen, want dat is toch een beetje waar ik op draai: mijn ellende hilarisch brengen. :-D Wat vervelend dat het bij jullie ook allemaal blugh is. Laten we hopen dat iedereen vlot opknapt!

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished