woensdag 25 maart 2009

Mobiele telefoon

Oh god het is weer zo ver: mijn mobiele abonnement moet verlengd worden en ik wil een nieuw toestel. Dit jaar heb ik besloten het zelf uit te zoeken via het internet, want ik ben allergisch voor telefoonverkopers (lees: ik laat me overbodige shit aansmeren om maar van ze af te zijn en voor je het weet kom ik thuis met een Blackberry en ik weet niet wat ik ermee zou moeten want ik héb niet eens vrienden.)

Hoe doen andere mensen dit? Leest hier iemand die verstand heeft van die dingkies? Nu weet ik van veel dingen wel iets, maar van mobiele telefoons weet ik geen zak, met name omdat het me niet interesseert. Ik heb al een computer. En een mp3 speler. En een fotocamera. Ik wil gewoon iets wat belt en af en toe een sms-je verzendt.

Uiteraard ben ik een enorme zeur want ik wil graag mijn nummer houden en mijn provider (ik hang al bij Vodafone sinds het Libertel was en ik heb werkelijk overal en altijd bereik), een Nokia-toestel (want die kan ik blind besturen), triband (hebben ze volgens mij allemaal al tegenwoordig) zou leuk zijn voor het geval my career selling merch until my band takes off takes off en ik naar Amerika ga, en als het kan graag een roze (hoeft niet hoor).

Oh, en ik wil geen openklap en/of uitschuifdingen, want dat gaat stuk. Echt waar. Doe maar gewoon zo’n platte koelkast, werkt het best bij huisdieren zoals ik. Zoals ik al zei: ik ben een enorme zeur. Misschien is het beter dat ik een sim-only iets afsluit en gewoon maar een toestel koop? Of gewoon old school mobiel-loos door het leven ga? Iemand een leuke suggestie? Iemand!? *kijkt wat wanhopig om zich heen en schudt vervolgens vertwijfeld het hoofd, geplaagd door deze prangende levensvragen* ;-P

4 opmerkingen :

 1. Zo te horen weet je al goed wat je wilt hebben, dus ga gewoon voor de meest basic Nokia die ze hebben in de winkel/online shop. Op internet kan je vaak wel vinden welke types welke specificaties hebben en als je naar de winkel gaat met 'ik wil verlenging plus die telefoon' ben je klaar, toch?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Won't let life define me: als je het zo stelt is het wel heel makkelijk ja! ;-) Ik ga inderdaad eerst maar eens wat onderzoek doen op het internet voordat ik die winkel in stap, want ik ben echt toxisch allergisch voor telefoonverkopers (zullen vast lieve mensen zijn hoor, thuis) en moet het mantra "Ik wil geen 100 euro abonnement met 6000 smsjes, ik wil geen Blackberry..." even goed inprenten. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb laatst dan een uitzonderlijke telefoonverkoper getroffen. Die smeerde mij iets goedkopers aan dan ik zelf had bedacht. Ik ging ook gewapend met voorbeeldzinnen naar de TMobile winkel, en kwam er uit met een vet nieuw toestel voor maar €50 en mijn eigen vooroorlogs goedkope abonnement! Het kan dus wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Maz: BeAngstigend! Maar geweldig, dat dat soort telefoonverkopers blijkbaar toch ook bestaat! :-) Oh, enne: welkom op LogPoes!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished