dinsdag 31 maart 2009

A vampire, moi?

Sinds buiten de zon nogal hevig schijnt, word ik continu angstig aangestaard door mensen die denken dat ik een vampier ben. Ik snap niet waarom...Edit: voordat mensen het idee krijgen dat ik nóg mallotiger ben dan ik al ben: dit is uiteraard deels een grap. Ik had wel een zwarte opaque panty, een zwarte jurk en deze nogal stoftechnisch volumineuze ART-jas aan en mijn zonnebril op, maar uiteraard niet, laat staan zo hoog, dichtgeritst*. Dat dichtritsen is puur vanwege beeldrecht en omdat ik toch nog wel hecht aan mijn niet-meer-zo SuperSecretHiddenIdentity (SSHI), zodra ik díe laat varen kan ik net zo goed meteen een Hyves nemen…

* Vooral dát zorgde voor verbijstering alom bij de mensen die me kennen. The Big Kahuna: “Sinds wanneer doe jij je jas dicht!? Bij min 20 hangt dat ding nog open!”

2 opmerkingen :

  1. Het is dat ik Rood, de gordijnen en de zonnebril herken :-)) Zal inderdaad nooit meer iets over de open rits (proberen te) zeggen: doe wel een kleurige sjaal om bij temperaturen onder nul.

    The Big K.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ The Big Kahuna: nah, geeft niks, gewoon blijven zeggen, dan zeg ik weer "Jamaardaarhebikhetnietkoudenikhebeensjaaahaaal!" en dan noemen we dat folklore! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished