zaterdag 27 juni 2009

'tis stiiiil in Huize Poelekie, 'tis stiiiil in Huize Poelekie*

Oorverdovende stiltes op LogPoes zijn over het algemeen een indicatie dat het mild belazerd gaat met Poelekie de Vries zelf. Ik zou graag zeggen dat het deze keer een uitzondering was, maar helaas: na een paar weken veelbelovend te hebben geleken, veroorzaakt ook de nieuwe medicatie invaliderende bijwerkingen. In overleg met de arts ben ik vanochtend met de naar alle waarschijnlijkheid grootste boosdoener gestopt. Nu is het afwachten of de bijwerkingen verminderen en mijn bloeddruk stabiel blijft met 1 medicijn.

And now for something completely different: kiekjes! Hier vindt u een zeer incompleet fotoverslag van de “Lavenslayer & LogPoes Blijdorp Experience” en hier een minstens zo incompleet fotoverslagje van “Het Grote Vrouw Polle en LogPoes Dick Bruna Huis-bezoek”. Oftewel: lollige beesten en Nijntje. Enjoy!

*Zingen op de wijs van "'tis stil daar aan de overkant".

4 opmerkingen :

 1. Leuke foto's! Ik moet ook echt weer een keer naar Blijdorp, met al die nieuwe verblijven (ik kom er altijd langs met de trein naar centraal).

  Ik hoop dat het snel weer een beetje beter met je gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoop dat je gauw opknapt. Maar eh.. waarom geen Polle en LogPoes op de foto's?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ won't let life define me: Blijdorp is zeer zeker de moeite waard, erg groot en "ruim opgezet", zoals men dat in de woonbiz noemt ;-). Het aquarium is echt super en ze hebben ook briljante grote pinguins, let vooral op pinguin oranje/wit (de pinguins hebben een soort identificatiezwembandjes om) die is de leukste! Nou ja, vonden wij dan. ;-)
  Wel even belangrijk: neem zonnebrand en een hoedje mee, want het gedeelte bij het aquarium is één grote vlakte waar je wegbrandt.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Esther: omdat LogPoezen mythische wezens zijn die niet gefotografeerd kunnen worden? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished