zaterdag 2 oktober 2010

Het reilen en het zeilen

Jawel, vanavond bakte ik mijn eerste spruitjestaart van het seizoen, wat betekent dat het hier in Huize Poelekie nu Echt Officieel Herfst is. De maand september was een wervelwind én achtbaan ineen: aan de ene kant was er het algehele gevoel van herftstigheid en het verdriet over het overlijden van Céline, aan de andere kant werd Meneer de Poes eindelijk dokter, had ik een werkelijk absurde hoeveelheid dates/meets/hangouts/feestjes/bioscoopbezoekjes/shows met eh, iedereen en bleek ik plots in een band(!!!) te zitten. Mijn contributie heeft zich tot nu toe beperkt tot het maken van broodjes ("Dude, do you want f*cking avocado on your broodje, or what?") en het, onderwijl met mijn voeten op het bureau uitgestrekt Fokke en Sukke lezend, geven van feedback, maar het schijnt de bedoeling te zijn dat ik op een gegeven moment daadwerkelijk wat basnoten aan het geheel ga toevoegen.

In ander nieuws: mijn visagieopleiding is begonnen. Na lang wikken en wegen heb ik besloten voorlopig géén extra weblog aan te maken voor mijn avonturen in makeupland. De opleiding is momenteel 1 keer per twee weken, dus u hoeft niet bang te zijn voor een overload aan makeupgeneuzel. Het verslag van de eerste lesdag gooi ik morgen online.

In oktober beginnen traditiegetrouw ook de voorbereidingen voor NaNoWriMo. Ik ben er nog niet over uit of ik daadwerkelijk ga schrijven (laat staan wát ik ga schrijven), maar uiterst binnenkort (lees: deze week) verschijnt er een Zinederella-zine over NaNoWriMo, uiteraard plaats ik de downloadlink t.z.t. ook hier op LogPoes.

Geen opmerkingen :

Een reactie posten

Blog Design by Get Polished