woensdag 26 oktober 2011

Boekpresenté van Esther D.

Al maanden stond het in de agenda als "Boekpresenté van Esther D." en vanavond was het dan zo ver! Mattie @_kouw was ook uitgenodigd (ETA: haar hilarische verslag van deze dag vindt u hier), dus na het doen van mijn Eerste Echte Tentamen reisde ik van de Plantage Muidergracht naar het ABC op het Spoo Eeh, waar ik zowaar hé-le-maal niets kocht. Niet veel later kwam @_kouw binnen en na tot grote hilarité van de kassameneer een zeer geanimeerde conversé over eh, geen idee te hebben gevoerd, stiefelden we naar 't Pakhuis voor wat nom. En een voortzetting van die geanimeerde conversé natuurlijk.

Na wat war paint op mijn snoet gesmeerd te hebben, banjerden we rond 20:00 met kwieke tred naar Spui 25, waar de bundel gepresenteerd zou worden. Bij de deur bleek dat mijn naam op de lijst stond, dus dat was al een meer dan uitstekend begin. #Yay

Wat ook uitstekend was, was het zien van oude bekenden en het eindelijk Aai Ar Ell ontmoeten van mensen die ik al jaren ken via het internet. Esther las voor uit eigen werk en werd vervolgens geïnterviewd over haar boek door haar collega Martin Laning, wat behalve een goed, ook een leuk en ontspannen gesprek was. Na afloop van het officiële gedeelte was het tijd voor een hapje en een drankje, wat uitgebreider gebabbel met nieuwe en oude bekenden en natuurlijk het laten signeren van mijn exemplaar. De schoonmoeder van Esther, die prachtige dingen van keramiek maakt, had voor de gelegenheid broches gemaakt, die u hieronder op het boek ziet liggen:


Geweldig, toch?

Mocht u nu denken "Allemaal leuk en aardig, maareh... waar kan ik dat boek kopen?": bij alle echte én virtuele boekhandels van Nederland. "Berichten uit de Zorg" van Esther Donkers, uitgegeven door De Bezige Bij.

6 opmerkingen :

 1. Het eten was lekker, het gezelschap ontzettend leuk, de boekpresentatie was ook een stiekeme tweet-up en we kregen inderdaad een fantastische keramieken klaproos.
  Ik vond het tof.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Aukje: yup! Het was uiterst leuk om jou te ontmoeten na al die jaren! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Kouw: ik vond hem ook zéér geslaagd! #DeLevensvreugd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vond het HEEL erg leuk dat jullie er waren! Het voelde heel fijn en vertrouwd, gek eigenlijk he?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Esther: het was inderdaad een uiterst gezellige bijeenkomst, net alsof we het wekelijks doen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished