maandag 3 oktober 2011

Nieuwe maand, nieuwe projecten!

Jawel, dat was september! Een vrij uitstekende september, kan ik wel zeggen. En aangezien ik nogal bijgelovig aangelegd ben, zo bij vlagen, begin ik ook deze maand gezellig op de 3e!

Ergens in juli ontdekte ik het bestaan van The Sketchbook Project. Zoals u weet, word ik altijd érg enthousiast van het woord "Project" en toen ik las dat de schetsboeken ook nog op tournee gaan, was ik verkocht. Ondanks dat ik geobsedeerd ben door op tournee gaan, is het er tot nu toe nog nooit van gekomen wegens 1) een gebrek aan band en 2) een milde afkeer van het betere kampeergebeuren. En wat is er nou geweldiger dan kunnen zeggen dat je "op tournee" bent, zonder daadwerkelijk op tournee te zijn?

Dus voor de mensen die zich nog steeds afvragen wat nou dat nieuwe supersecret project was waar ik het ergens in juli over had: dit dus. Ik heb het boekje ondertussen ontvangen en het is té schattig. Dat ik nauwelijks een potlood vast kan houden en naast al mijn tekeningen een pijltje moet zetten met wat het is, is nog iets waar ik een oplossing voor zal moeten verzinnen. Ik laat me er echter niet door weerhouden, want "daag jezelf eens uit" en "leermoment" en "if all else fails: mixed media".

Dit betekent tevens, dat ik dit jaar niet mee zal doen met NaNoWriMo. Los van het feit dat ik naast mijn studie, Project Spullies! en The Sketchbook Project geen tijd heb, is de uitdaging er na 5 keer een beetje af. Hiermee is overigens niet gezegd dat ik het nooit meer ga doen, maar áls, dan in een andere vorm. Maar dat is iets waar ik volgend jaar september eens over na ga denken.

Verder heb ik me neergelegd bij het feit dat ik, helaas, nooit langdurig van mijn schrijfcompulsie af zal komen en eigenlijk ook altijd wel Een Mening zal hebben, zelfs als niemand me leest. Dus wat doe je dan? Dan begin je nóg een blog. In het Engels. Bringing the LogPoes to the masses, als het ware. Dus als u denkt: "Natúúrlijk wil ik met enige (on)regelmaat iets over die studie Engels/een Keiharde LogPoes-mening/andere LogPoes-avonturen in het Engels lezen!" dan kunt u hier terecht!

2 opmerkingen :

  1. U wordt de nieuwe Anna Denise, u volgt uw goeroe, zonder kamperen, kreperen en mediteren! Ik vind dit een Prestatie. En Project zijn zwaar yay, ferserious.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @ Kouw: LOL! :-D Ik heb inderdaad wel een goeie goeroe uitgezocht! Projecten rocken mijn sokken!

    BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished