zaterdag 3 maart 2012

Al dan niet prangende kwesties? Vraag het de LogPoes!

Recentelijk kwam in een conversé ergens (ja, ik weet het, ik ben weer een Miss Specific) het concept “Bucket List” ter sprake. U weet wel, een lijstje met dingen die u wilt doen voordat u de emmer omtrapt. Na een kleine inventarisatie kwam ik erachter dat ik de meeste dingen die ik ooit wilde, al gedaan heb*! Kijk, dát is nou een leuke realiseer/besef, zeker gezien het feit dat ik chronisch het gevoel heb “niet genoeg te doen/gedaan te hebben”.

Wat nog wel op mijn “Voor ik van mijn stok pleur”-lijst stond, is adviescolumnist zijn. En aangezien je alles wat je in je leven wilt, zélf voor elkaar moet krijgen, dacht ik: “Hoppa, dat pleuren we op LogPoes en dan vraag ik om publieksparticipatie!” Zit u er klaar voor?

In het kader van “Doe een LogPoes een plezier én krijg tegelijkertijd een nuttig antwoord op die brandende kwestie waar u al tijden mee rondloopt” kunt u mij een al dan niet leutig mailtje sturen met uw vraag/kwestie/probleem/verzoek op logpoes@gmail.com. Mocht u geen bezwaar tegen publicatie hebben, dan publiceer ik zowel uw vraag (geheel geanonimiseerd uiteraard) en mijn antwoord hier op LogPoes, zodat ook de andere 4 lezers er iets aan hebben! Klinkt dit als Een Plan of klinkt dit als Een Plan? *poinkt en gaat alvast zelf een paar vragen verzinnen voor het geval er niets binnenkomt*

*Onder andere een pinguin jatten (minder spannend dat het klinkt), chef contactadvertenties zijn (meer over mijn preoccupatie met advertenties leest u hier) en de Sutro Baths in het echt zien.

14 opmerkingen :

 1. Spannend! Ik ga ook even broeden op de vraag der vragen... :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Esther: het mag ook een vraag over hoe men zwarte kattenharen het best verwijdert van een witte jurk zijn hoor! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm... anders altijd vol vragen zitten en nu een compleet vacuum tegenkomen. Maar misschien bedenk ik nog wat en dan zend ik het u toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Druk doende een goede vraag te verzinnen.....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ Woofur: ik wacht uw vraag vol spanning af! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Poelekie,

  Ik ben vrij inspiratieloos voor het voortzetten van mijn Project52. Help mij!
  Waar haalt u uw inspiratie vandaan voor leutige projecten?

  Mijn dank is groot,
  Niki

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Niki: Dank u voor uw vraag! Ik beantwoord hem morgen, hier op LogPoes! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Poelekie de Vries,
  waarom heeft uw weblog nog geen prijs gewonnen?
  Yours sincerely,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 9. beste Logpoes,
  hoe krijg ik mijn kat aan het lezen van uw informatieve en amusante blog?

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik zie hier toch echt al zes verschillende personen reageren! ;)

  En mijn meest recente vraag heb je net al beantwoord: Waar komt de term bucket list vandaan. Ik kende de uitdrukking wel, maar niet de oorsprong er van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. @ Esther & Heldinne: uw antwoorden staan in de volgende blogpost! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. @ Sahi: Ik vond het ook altijd een intrigerende term! Helaas is niet geheel duidelijk waar "to kick the bucket" als uitdrukking vandaan komt, althans, als ik wikipedia mag geloven. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow! zie nu pas de tip van Sahi, die ga ik zeker weten gebruiken.
  Heel fijn.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished