dinsdag 26 augustus 2014

Summer Bloggin' Dag 57: Recycleren kun je leren, deel drie, tevens slot

Jawel, afgelopen zondag was het tijd voor de derde en laatste sessie "Recycleren kun je leren". Zoals u kunt zien ging er een flinke hoeveelheid zooi weg:


Glas, plastic en Heel Veel Papier. Sommige van die papieren lagen hier al sinds 2004 klaar om uitgezocht te worden. Ja, dat is Bar. Ook poetsten we (want zonder de hulp van The Big Kahuna is zo'n opruimsessie niet te doen) mijn al 6 jaar onverplaatst in het fietsenhok staande fietsen, die hopelijk voldoende op te lappen zijn zodat ik ze weer kan gebruiken. In ruil voor haar assistentie kreeg TBK mijn oude, knalroze, not-so-stupid-phone. Of, nou ja, in ruil: haar foon was stuk, tijdens het opruimen vond ik mijn oude foon terug en zo geschiedde. Maar ik vond "in ruil voor haar assistentie" zo'n leuk begin van een zin. Heb ik wel eens.

Na deze derde en laatste opruimsessie is mijn huis uiteraard nog steeds niet leeg, maar wel significant leger en kan ik het komende studiejaar in ieder geval doorkomen zonder letterlijk onder een (papier)zooiberg bedolven te worden.

4 opmerkingen :

 1. Dank je voor de link naar de ondersteunende pagina van de phone. De Phone is inmiddels volledig opgeladen. Hij heeft een zeer aangenaam wek- en snooze-geluidje. Het enige nadeel daarvan is dat je het rustig uit kunt zetten en heerlijk door kunt slapen :-))

  De opruimsessies, onderbroken door wat fotoshoots, waren uiterst geslaagd. Op een stapel tijdschriften en boeken die ik nog wil lezen na, is alles al doorgesluisd naar kringloop, papier- en glasbakken. Je hebt letterlijk bergen (papier) verzet!!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt het geluid ook harder zetten, dan is het wat minder makkelijk te negeren! :-D

   Ja, we hebben een boel zooi weten te verwijderen, maar ik ben blij dat het voorlopig niet meer hoeft.

   Verwijderen
 2. Het mooiste van het verzetten van zo'n berg werk is dat je het eindresultaat zo mooi ziet. Wat ook mooi is: het zit niet meer achter je aan. Ook al denk je soms: nou, ik heb anders helemaal geen last van al die rommel, hoor - JE LIEGT (ik dan.. ik loop altijd te gillen dat ik best tegen de troep kan, maar dat is grootse onzin). Ruimte in je huis is ruimte in je hoofd.
  Ik geloof dat ik uw goede voorbeeld maar eens flink ga volgen.
  Komend weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is bij mij duidelijk een punt waarop ik het niet meer trek, die zooi. Dat is meestal ook het punt waarop ik het allemaal niet meer overzie en niet meer weet waar ik moet beginnen met wegmikken. Gelukkig is er dan de assistentie van TBK, want werkelijk: bomen en bos.

   Maar het eindresultaat is altijd YAY!, vandaar ook dat ik er foto's van maak, om mezelf eraan te herinneren. :-D

   Veel succes met de opruim! :-)

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished