zaterdag 30 augustus 2014

Summer Bloggin' Dag 61: Afsluiting en huishoudelijkheden

Ja peeps, dit is alweer de laatste LogPoes entry voor Summer Bloggin’ 2014! Maandag begint het hele circus weer (nou ja, eigenlijk is het circus alweer begonnen, want ik ben al bezig met de eerste inhoudelijke voorbereidingen) en ik kan heel eerlijk gezegd nauwelijks wachten tot het zover is. Nee, niet omdat ik plots een totale pursunellutie trensplent ondergaan heb en mijn studie het allerleukste EVER vind, maar omdat het einde eindelijk in zicht is: ik hoop rond oktober 2015 klaar te zijn. Aangezien ik meer dan klaar ben om deze fase van mijn leven af te sluiten, wil ik er zo snel mogelijk mee beginnen.

Deze zomer heb ik zowaar een goede balans gevonden tussen geen barst uitvoeren, dutten en dingen doen. Natuurlijk staan er nog dingen op mijn to do lijst, maar ik heb door in een (voor mij dan) relaxed tempo dingen te doen, toch zo’n 80% weggewerkt, waaronder zaken die al jaren speelden, zoals papierzooi uit 2004 uitzoeken en mijn al 6 jaar stilstaande fiets weer rijdend maken.

Ook heb ik een goed overzicht van welke ~arty farty~ projecten uit deze fase ik nog moet afronden en wat ik nog de wereld in wil mikken de komende tijd. Ja, u mag nu collectief “Zij had geen talent maar zij vond zelf van wel…” zingen, dat doe ik tenslotte ook met grote regelmaat. Alleen zing ik dan “ik” in plaats van “zij”.

Met ingang van komende week update ik de hele handel hier nog maar 1 keer per week structureel, en wel op woensdag. Mijn Engelse blog heeft de zondag als wekelijkse updatedag toegewezen gekregen. Ik merk dat het “Ik update wel als ik er tijd voor heb”-principe voor mij niet werkt, ik ben dan meer tijd kwijt met gestresst zijn dat ik al [vul periode in] niet geupdate heb, en ijsberen over hoe ik deze keer dat @$@#$stuk weer moet openen zonder naar de “Het is lang geleden dat ik voor het laatst iets schreef”-formulering te moeten grijpen.

En ja, ik ben me er heus wel van bewust dat ik geen duizenden lezers heb die op mijn mallotigheden zitten te wachten, maar zoals dit stuk zegt, zijn zelfs mijn 5 lezers Van Belang. En hoewel ik normaal gesproken mild allergisch ben voor dit soort semi-esoterische “You go, tiger!”-bla bla, ben ik het wat dit betreft wel met d’r eens.

Dus, in het kort:

2 opmerkingen :

 1. Schemaatjes: ik vind ze fijn. Weet ik waar ik aan toe ben. Nou is dat meer in het kader van: wanneer komt welke grootouder voor het kind zorgen, maar ook het betere boodschappen doen valt hier toch wel onder. En er wordt dus ge-Instagramd? Ik zal u vast toevoegen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hang letterlijk van de schema's en lijstjes aan elkaar, anders weet ik niet meer waar ik verwacht word en wanneer en wat ik daar dan moet doen op een gegeven moment. Plus het afstrepen geeft zo'n fijn voldaan gevoel, dat ook.

   Ja, sinds vandaag waag ik een poging tot instagrammen. Ik vind het redelijk non-intuïtief allemaal, maar heb u wel weten terug te voegen, dus dat is een begin! :-D

   Verwijderen

Blog Design by Get Polished