vrijdag 30 december 2011

Afsluitende post 2011

Zo, dat was 2011. Het was een heftig jaar. De herfstigheid die in 2010 begon, zette door: ik werd beroofd, ik ploeterde door make up school heen en zakte als een baksteen, Rood overleed (niet geheel onverwachts), mijn favoriete collega ooit overleed (behoorlijk onverwachts), Les-Mioux verhuisde. Dit, gecombineerd met wat zaken die ik in verband met de praaijvussie niet op het internet pleur, zorgden ervoor dat het brengen van De Levensvreugd soms erg moeilijk was. Ik bleef echter stug mijn best doen.

Ondanks dat ik me (in mijn eerste post van het jaar nota bene!) voorgenomen had geen projecten te doen, bleek 2011 Het Jaar van het Project: glitterschoenen, het LCF, regenboogsjaalbreierij, de Blogrevival (@estherdo & @_kouw: hollaaa!!!), Zinederella #5 en Make up van 1920 tot nu. Om de ernstige post-terugkeermalaise te bestrijden, begon ik Project Spullies en toen ik daarmee klaar was deed ik de enquête van de week en de enquête van de week bis. De derde enquête leverde zelfs voldoende materiaal op voor een heus LogPoesPoll-zine. @_kouw en ik maakten en launchten Zinederella #6 en ik besloot mijn verjaardag te besteden aan het maken van het eerste echte LogPoesZine getiteld De Levensvreugd. Ook begon ik met de voorbereidingen voor het Sketchbook Project, waar ik in de komende weken als een malle mee aan de slag moet, want de deadline is op 20 januari... *rent heen en weer met de armen zwaaiend boven haar hoofd*

Uit deze absurde hoeveelheid projecten kan slechts geconcludeerd worden dat “When the going gets tough, the LogPoes does Projects”.

Verder was het een jaar van nieuwe avonturen. The Bass of Awesomeness en ik taaiden zes weken af naar Amerika: zeer incompleet fotoverslag 1 staat hier, zeer incompleet fotoverslag 2 vindt u hier. Mijn beslissing nieuw haar te willen leidde tot tijdelijk eh, interessante resultaten, ik kreeg eindelijk die nieuwe badkamer waar ik al jaren op aasde, ik koos met assistentie van The Big Kahuna een nieuwe studie, LogPoes kreeg een AWESOME logo en omdat sinds de Blogrevival mijn bezoekersaantallen met 100% toegenomen zijn van 5 naar 10 lezers en ik er toch echt aan hecht om af en toe te kunnen mauwen dat ik “door niemand gelezen word”, begon ik een tweede weblog, waar u (o.a.) leutige verhalen over die nieuwe studie kunt lezen. Jawel, geheel in het Engels. Ook nieuw was dat ik dit jaar slechts 1 medicatiewissel had, die nog in één keer goed uitpakte ook nog! Ja, er gebeurden wonderlijke dingen in 2011. ;-)

Daarnaast was er random mallotigheid, zoals het feit dat The Poeticores hun demo dropten (als u het aandurft is die hier op bandcamp te vinden), bewegende gifjes van een LogPoes in actie, en een (voor ons althans) dólkomisch bezoek aan de UvA Buitenlandmanifestatie met mijn mattie @schildpad. Andere leuke dingen die me spontaan te binnen schieten waren het workshoppen met EstherDo, op pad met @_II_II_II_ , een heuse boekpresenté, het doen van een presentatie over zines en het maken van een mini-zine (ik heb er nog eentje over, dus als u hem wil hebben, laat het weten!) en verder rockte mijn verblijf in Amerika ook behóórlijk sokken. Uiteraard vroeg ik me dingen af en had ik zowaar weer eens Een Mening, soms zelfs in het Nederlands.

Ennieweej, iedereen hartelijk dank voor het lezen, meedenken, reageren en meedoen aan de enquêtes en projecten! Het heeft mij absoluut De Levensvreugd gebracht, ik hoop dat u het ook leutig vond. Rest mij slechts u zoals elk jaar een prettig oud & nieuw te wensen. Past u ook dit jaar weer op uw vingers, neuzen en huisdieren? Dan zie ik u traditiegetrouw weer op 3 januari!

16 opmerkingen :

 1. Ik zal in iedergeval voor je duimen dat 2012 een beter jaar wordt dan 2011 en 2010 tezamen! Zet hem op Poes, en hopen dat het Leven Ja tegen de Poes zegt.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals we afgelopen jaar al in menige DM constateerden: 2011 was raarrrrr. Toch waren er inderdaad lichtpuntjes. Zo reken ik die historische zaterdagmiddag waarop we gierend van het lachend zaten te lunsen in café K. te A. tot de absolute hoogtepunten van de afgelopen 12 maanden (en dat noemt u niet eens in uw blog, tssss....).

  Ik wens jou ook alle goeds voor 2012! Keep your nose from the grindstone, of zoiets.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. *shaket de booty op 'Hollaback girl'.

  Als ik er zo naar kijk, was 2011 niet eens zo heel erg zwaar kut. Tuuuuuupiesj heur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laten we hopen dat 2012 dan wat meer hoogtepunten en wat minder dieptepunten heeft!

  Gelukkig nieuw jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk jaaroverzicht! Het was leuk je te volgen, heb soms in een deuk gelegen en soms hardgrondig meegeleefd. 2012 wordt vast weer een eh, bijzonder jaar! Maak er wat van.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Anoniem: hartelijk dank! En inderdaad, het zou leuk zijn als het leven eens "Ja!" tegen de Poes zegt, dan zegt de Poes ook "JA!" terug! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. @ Marco: 't was een vreemd jaar inderdaad. Het nadeel van dit soort recaps is dat je standaard dingen vergeet op te schrijven die hi-la-risch waren! Echt, dat wij niet die toko uitgetrapt zijn, verbaast me nog steeds! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ Kouw: *jengelt 'this shit is bananas! Bee-Ej-En-Ej-En-Ej-Es!'*

  Ik heb hard mijn best gedaan om vooral de leut te highlighten en dat is gelukkig gelukt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. @ Sahi: Dank u! U ook een uitstekend 2012 gewenst! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. @ Jasmijn: Dank u! :-) Dat 2012 maar een uitstekend jaar mag worden! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Op naar een nog beter jaar en nog meer levensvreugd!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Spinvol jaar poesje,
  en anders :chase the tiger ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 13. @ Thouthttrail: dank u! :-) Heb uw nieuwe blog in mijn voetenlezer gemikt! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik had het al gezegd: maar zeer cool dat je weer gaat studeren! Succes met dat en al het andere voor de nul twaalf.

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished