zaterdag 4 augustus 2012

LP's excellent staycation - Dag 35

En toen was ik alweer over de helft! Ik doe hard mijn best om daar niet nerveus van te worden, want Ik Heb Nog Zoveel Te Doen, zoals gewoonlijk. De to do list is geslonken van 6 A4 naar 3 A4, dus wat dat betreft ben ik redelijk op schema.

Zine-technisch schiet het allemaal niet echt op: ik heb 1 zine afgemaakt en de rest is nog steeds in staat-van-bijna-af, ik hoop daar in de komende week een flinke slag te kunnen slaan, want ik word altijd ERG vrolijk van het afhébben van dingen. Ik heb mezelf dan ook verboden om nieuwe Projecten (nee, zelfs niet het haken van een leutige muts) aan te gaan voordat ik mijn oude projecten af heb. *kijkt zichzelf streng aan*

In de komende tijd hoop ik ook nog een paar posts over Dingen Die Ik Me Afvraag uit te werken en te posten, zodat als ik ooit per ongeluk onder de bus loop, ik niet alleen bekend sta als die wollige & pluizige malloot die alleen maar posts over het afwerken van haar to do lijst of haar neuroses schreef. Want als Last of my Species wil ik toch een 'n beetje nuttige indruk achterlaten op de wereld. Yup, soms ben ik filosofisch. Of zoiets.

Om te bewijzen dat ik daarnaast ook nog steeds een flink tutholagehalte heb, post ik de enige niet-schele foto (met dank aan de pro-tips van de peeps in mijn TL!) van mijn oogmakeupexperiment (galgje!) van vandaag:

4 opmerkingen :

 1. Oogmakeupexperiment van de dag is wat mij betreft geslaagd: uiterst elegante look. Chapeau voor de reagerende peeps in je TL: kennis delen, daar wordt iedereen beter van. Tot slot: sterkte en succes met het afmaken van de zines. Je kunt het!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ TBK: ik besloot voor een wat minder dramaahaatische look te gaan deze keer! :-)

  En dank je voor de steun, ik heb hem nodig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dude, u gaat het gewoon redden. Vandaag, donderdag, zaterdag, ergens deze week heeft u gewoon iets af. Ben ik heilig van overtuigd. Verder denk ik dat u zich met grote regelmaat het een en ander afvraagt en ik ben benieuwd wat u met ons 'not-last-of-species-but-quite-neurotic-nonetheless-ers' gaat delen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Kouw: ik ben eindelijk weer een beetje "op schema" en hoop vlotjes aan het schrijven van Nuttigheden toe te komen! :-) Dank u voor uw rotsvaste vertrouwen!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished