zondag 26 augustus 2012

LP's excellent staycation - Dag 57

De laatste week alweer en ja, ik raak uiteraard in milde paniek wantikhebnietgenoeggedaan en zodraikvolgendeweekstartismijnlevenweervoorbij en nog meer van dat soort ongein. Feit is, dat ik mijn teuxdeux doorscroll ik zie dat ik een absurde hoeveelheid dingen gedaan heb de afgelopen 5 weken. De 6 A4 'to do' zijn teruggebracht naar 1 A4 en dat vind ik zelf eigenlijk stiekem best wel indrukwekkend. Ja, bovenstaande is meer een noot aan zelf dan iets anders.

De zin "Jij moet zoveel van jezelf" heb ik vaak gehoord in mijn leven en ondanks dat ik altijd zeg "Nee hoor, valt wel mee", is dat natuurlijk gewoon waar. En ja, ik weet waarom ik zo ben en nee, het is me tot nu toe nog niet gelukt om daar iets aan te veranderen en ik kom nu op een leeftijd dat ik begin te denken dat dat ook niet meer gaat gebeuren.

Het grote voordeel is dat ik mezelf altijd overal doorheen buffel, ook al heb ik er geen trek in, het grote nadeel is dat ik mezelf altijd overal doorheen buffel, ook al heb ik er geen trek in. Een ander groot nadeel is dat het Nooit Genoeg is: al zou ik het voor elkaar krijgen om Alles Ooit te doen, dan nóg zou ik het gevoel hebben dat ik méér had moeten doen. En zoals u zich waarschijnlijk wel kunt voorstellen, is zo in het leven staan niet bijster rielekst. Misschien moet ik toch maar eens aan de yoga. *komt een kwartier niet meer bij*

6 opmerkingen :

 1. Kattenfluisteraar T.28 augustus 2012 om 22:47

  Yoga bij deze toegevoegd aan de lijst ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Kattenfluisteraar T: hou op, schei uit! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Horizonzoeker, wellicht?
  Mijn to-do lijstjes bestaan ALTIJD uit: stofzuigen, was opvouwen, keuken schoonmaken, boodschappen doen... niet echt verheffend... Maar vandaag staat er ook op: 8 uilen-felties maken voor donderdagochtend... oh boy... uitdaging much? (procrastination station)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Kouw: horizonzoeker, da's een sjeune! Ik hoor altijd maar dat ik "chronisch ontevreden" ben. :-D Ben ik het overigens niet mee eens.

  Ik zag op de Tumblr dat het u gelukt is, de uilenfelties! Fokjeh! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ideaal zou zijn in een meer rielekste staat van zijn zoveel gedaan krijgen, maar die meer rielekste mensen krijgen weer niet zoveel gedaan, dat is het probleem. Althans ik niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Laurent: ja, dat zou geweldig zijn, als ik daarin een balans zou kunnen vinden. Ik zou al blij zijn met een 20% stressvermindering. :-D

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished