vrijdag 10 augustus 2012

LP's excellent staycation - Dag 41

Aangezien ik van de frustratie overloop en ik daar het snelste doorheen/vanaf kom door het zo hard mogelijk te negeren, post ik vandaag een leutige collage van de enige foto's uit 2 GB foto's die u nog niet gezien had én die wat toevoegen aan de narrative van het LogPoesUniversum.

Ja, ik heb in 2 dagen 6 GB aan foto's doorgenomen en weggepleurd. Ja, ik begin weer voorzichtig met het gebruiken van termen als narrative, want over 22 dagen word ik op de université verwacht en dan moet ik dat soort geblaat vaktermen natuurlijk wel paraat hebben.


En, kunt u verzinnen wat dit allemaal is en waarom ik de foto's geschoten heb? Elk goed antwoord is 10 punten waard, elk creatief antwoord 20! :-)

6 opmerkingen :

 1. De vuilnisbakken: die hebben nu eenmaal enorme aantrekkingskracht - ik herinner mij een tripje naar Antwerpen waarbij op het station al flink naar de bakken werd gestaard.
  "Not gay is in happy..." is (natuurlijk?) een zine en als zodanig sluit dit aan bij uw interesses. Daarnaast een prima beschrijving van u op dit moment als zodanig.
  Konijnenkoekjes (of is het zeep?) - ik zou die dus niet kunnen eten, uit misplaatst schuldgevoel. Hoe mensen het hoofd van zo'n beestje kunnen bijten is me een raadsel.
  "Ratten zijn yay" vanwege het rattenfeestje bij Schildpad/Manfred.
  "Taking a dump" vanwege gender en iekwollittie en hoe onzinnig het eigenlijk is dat er dames/herentwaletten zijn in het algemeen, maar hier heb ik dan weer feels over en die zal ik u besparen.
  Die Twilightboekenlegger - erm... ja. Ik kan niet zien welk boek er gelezen wordt, ik hoop dat het een vorm van culture clash is... anders zou ik het echt niet weten. Tenzij u het ding na gebruik in de fik heeft gestoken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Afvalscheider omdat hij zo mooi vormgegeven is. Stoere meid omdat je zelf ook erg schietlustig bent 'in theory'. Zeepjes omdat jij daar van houdt of witte chocola omdat andere mensen daarvan houden, waaronder ik. Feestmuts omdat Anna's ratten jarig waren (voorkennis). Unisextoilet omdat dat verhindert het verkeerde toilet binnen te lopen wat mij ooit overkwam tijdens een bezoek aan een militaire basis (bezoek was gelieerd aan toenmalige functie als decaan). Overigens toen ik mijn vergissing bemerkte stormde ik door naar een gesloten toilet rechts in de grote ruimte met een terloopse "sorry", een achttal militairen in verbijsterende stilte boven de urinoirs achterlatend. Ze waren ook allemaal vertrokken toen ik het toilet verliet. De basis was wel fifty fifty m/v, misschien schrokken ze van mijn burgerkleding :-)) Niet te definiëren plaatjes op een boek omdat ze mooi zijn en dat lezen, ja dat doe je omdat je leesverslaafd bent. It runs in the family.
  Disclaimer: Dit lijstje heb ik op klad gemaakt en opgeschreven voordat ik Kouw's comment ga lezen:-))
  Ik vrees dat deze poll zo niet werkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh ja, dat doornemen van foto's, heb ook nog een aantal GB om uit te zoeken! Het raden naar de foto's laat ik aan anderen over hoor...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Kouw: Jawel, dat was een totaal van 70 punten! Geen idee meer hoe ik die berekend heb overigens, ze staan hier op een blaadje naast mijn schlepptop! :-D

  De prullies staan op Hoog Catherijne, waar ze blijkbaar wél aan gescheiden afvalverwerking doen, net zoals in Antwerpen inderdaad.

  De "not gay as in happy..." was een poster op een niet nader te noemen voormalige kraaktoko naast het gebouw waar ik college heb (leuk dat omslachtige, meid!). Ik heb inderdaad ook een zine (minder geweldadig overigens) met de titel "Not queer as in radical, but lesbian as in fuck you".

  Het zijn inderdaad konijnenkoekjes. In homosexual parings. :-D

  Ratten zijn yay!

  De taking a dump vond ik op een toilet op de UvA. Ik ben overigens heel benieuwd naar uw feels!

  Het was een Twilight sticker gebruikt als boekenlegger in 1984 van Orwell. De boekenlegger zat al in het boek. Het boek heb ik geleend van een niet nader te noemen rattenliefhebber. :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @ TBK: ook u heeft 70 punten gescoord en ook bij u heb ik geen idee meer hoe dat precies zat, want het briefje waar ik het op geschreven heb vorige week, geeft geen verdere informatie! :-)

  Afvalscheider inderdaad omdat hij sjeun is, maar ook omdat ik verbijsterd was dat ze op Hoog Catherijne wél weten hoe je afval scheidt en in Amsterdam niet.

  Not qay as in happy omdat reddukul.

  De hazen waren glutenvrije paasbiscuitjes!

  De rats waren inderdaad jarig!

  Ik kwam NIET MEER BIJ om uw wc avonturen op de militaire basis! :-D *murmelt "En hiermee zouden we de oorlog moeten winnen?"*

  Het was een Twilightsticker als boekenlegger in 1984 van Orwell. Da's nogal een literaire kloof, zullen we maar zeggen.

  Dit was niet echt een poll hoor, spieken eh, je laten inspireren door anderen mocht! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marjolein: ja, 't is altijd zo'n rotklus om aan te beginnen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished