dinsdag 3 juli 2012

LP's excellent staycation - Dag 3

Day 2 vindt u hier!

Vandaag besloot ik dat het tijd was om het to the man te sticken. Zoals u weet hol je het systeem het beste van binnen uit, dus ik ging shoppen. Ik ben geen groot fan van shoppen, maar ik ben een nog minder grote fan van het kapitalisme, dus heb hard mijn best gedaan om het systeem een flinke klap toe te dienen:

Dood aan het kapitalisme!

Am I a good comrade, or what? *roept "Hierrr met die eremedaille!"* Als u op de foto klikt, komt u op flickr en kunt u mouse-overen om te zien wat wat is. Ik kocht ook een RODE jurk. Ja, rood. Die heb ik hier helaas nog niet, die moet eerst nog significant ingekort worden, want was blijkbaar gemaakt voor iemand die zo lang is als ik had willen zijn (1m85) en niet voor hoe lang ik daadwerkelijk ben (1m68, al beweert mijn paspoort 1m70).

Verder maakte ik, speciaal voor u, onderstaande foto:


Ja, dat is een gigantische bloempot met een paar palmboomachtigen erin. Ik kan u niet uitleggen waarom ik dit zo verschrikkelijk grappig vond, ik denk dat het feit dat ik dit ding plotseling midden in Hoog Catherijne tegenkwam de beste uitleg is die ik kan geven.

Zo, en nu ga ik snel met een boekje in een hoekje, mijn laatste paar door deze shoppingspree nog niet weggeërodeerde hersencellen stimuleren! *poinkt met boek richting bed als een 4-jarige ADHD-er on tranquilizers*

8 opmerkingen :

 1. Die gigantische en erg paarse bloempotten zag ik eerst in april in Zuid-Frankrijk en later in Hoog-Catharijne: je kunt ze niet over het hoofd zien :-))Zonder palmen, omgekeerd en met een opening erin wel een redelijk alternatief voor de kartonnen doos :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ghaaaaaaahh die jurk is GOED. Mijn streven voor project London is thuiskomen met een stereotype biebmiepoutfit en twee jurken. Want jurken heb je nooit genoeg.
  Ik lag ook in een deuk om die plantenpot - gewoon omdat het helemaal nergens over gaat, denk ik. Ik weet het niet. Maar dat hele Hoog Catherijne (er moet dus ergens een laag zijn) doet me proesten zonder reden. Waarschijnlijk omdat je anders de hele boel bij elkaar brult.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ TBK: ah, het is Een Trend! :-D Het was vooral mal omdat ik op de heenweg dat hele ding niet gezien had, en plots op de terugweg tegen een ENORME bloempot opliep!

  Geweldige tip trouwens! :-D *gaat naar Utrecht CS, sloopt de palmbomen eruit, draait het ding om en maakt er een deurtje in*

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Kouw: Ja, die jurk is vrij briljant! :-D En nee, jurken heb je inderdaad nooit genoeg.

  Dat is het inderdaad, het feit dat het werkelijk NERGENS over gaat. Net als heel Hoog Catherijne trouwens, dus wat dat betreft is het een metsj!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die plantenpotten staan hier ook in de buurt van het Alexandrium, maar dan buiten. Beetje.. apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. @ Marjolein: ik ben benieuwd op hoeveel andere plekken deze potten staan. Ik geloof dat het een trend is. Of een conspierussie natuurlijk! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik lag krom door de plant die enthousiast "Hello City!" roept.

  En voor de rest sterf ik altijd een klein beetje als ik door Hoog Catherijne loop.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @ BEIW: Ja, hilarisch he? :-D Ik zag het pas toen ik de foto geplaatst had en mensen me erop wezen! :-D

  Ik heb in mijn leven al vele verhandelingen gehouden over hoe Hoog Catherijne De Levensvreugd NIET brengt. Hoog Catherijne is IMHO een enorme vergissing en zou gewoon tegen de vlakte moeten. D'r is vast wel een architect die een mooiere en toch nog handige oplossing kan bedenken, daar ben ik rotsvast van overtuigd!

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished