zondag 1 juli 2012

LP's excellent staycation - Dag 1

Mijn eerste studieloze week was ondanks vlagen van post-prestatiedepressie en Algemeen Verdriet Om Alles (AVOA) erg productief: ik las 2 boeken uit en begon aan een 3e, oefende wat Spaans, verfde succesvol een @schildpad blauw, had 2 nachtmerries over essays, nomde wat sushi (of soezie, zoals The Big Kahuna en ik het sinds deze hi-la-ri-sche post noemen), liet mijn eigen vacht fatsoeneren, pleurde “Hoppa!” een boel papier weg en oh ja, liet een kat in mijn arm tikken.

Ook deed ik verwoede pogingen een semi-literaire, quasi-cryptische inleiding voor mijn nieuwe project te schrijven, maar besloot dat op te geven toen ik me realiseerde dat ik ergens in de 38 A4 pagina’s tekst die ik de laatste 6 weken van mijn studie van me afgeschreven heb om niet geheel batshit insane te geraken, een tekening had gemaakt die volkomen duidelijk maakt hoe ik me voel:
 

Kortom, het is hoog tijd voor:

CreationsByRichie.com - Web Banner Designs


De komende twee maanden ga ik elke dag (op oneven dagen hier op LogPoes, op even dagen op YourfriendLP) iets posten. Mezelf verplichten elke dag iets te posten is een goede stok achter de deur om constructief bezig te blijven: na al die deconstructie ben ik nu wel toe aan wat reconstructie. Twee maanden geen lessen is een lange periode en ik weet dat als ik geen structuur aanbreng, die lesvrije maanden verworden tot een grote brij van niksigheid. U kent dat wel: mañana, mañana en voor je het weet is het september.

Daarnaast is het bijhouden van mijn activité ook een goed middel tegen mijn algehele “IK DOE NIET GENOEHOEG! IK VOEG NIKS TOE AAN DE WEEHEERUUULD!”-basisgevoel. Of, nou ja, dat maak ik mezelf wijs. Concluderend: vanaf vandaag elke even dag een LogPoesPost en elke oneven dag een YourfriendLPpost. Interactie is uiteraard, zoals altijd, van harte welkom!

8 opmerkingen :

Blog Design by Get Polished