zaterdag 21 juli 2012

LP's excellent staycation - Dag 21

Jawel, ik had een uitgebreide update post geschreven van alle dingen op mijn to do lijst die ik in de afgelopen 3 weken gedaan had en toen crashte mijn browser. Post pleite. En misschien is het maar beter ook, want zo'n ellenlange opsomming van wat ik allemaal gedaan heb, is voor iedereen die niet Poelekie de Vries is waarschijnlijk dodelijk saai.

Eigenlijk was ik van plan vandaag een uitgebreide verhandeling te posten over het (online) geschreven woord, de realiteit en hoe die soms op gespannen voet staan, maar die verhandeling kreeg ik niet goed van de grond en houdt u dus van me tegoed. Om uw nu vast enorme teleurstelling wat te verzachten, een volkomen random foto van mijn oog, glitterig en wel:


Is dat glitterig of is dat glitterig? De liefhebbers van make up en/of leutige verhalen kunnen morgen hun lol op: ik zal dan op mijn Engelse blog mijn avonturen als VIP bij de introductie van de Lush make up posten. Hell, misschien doe ik nog wel een leutig oogmakeupje met de spullies die ik gekocht heb! *gaat verder met het kijken naar RuPaul's Drag Race*

6 opmerkingen :

 1. Woo! Goed oog! Goed gekiekt ook trouwens! Als je dat nu de hele dag laat zitten, reist die blauwe fairydust dan over je halve gezicht? Of heb je daar een soort secondenlijmspray voor? :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Ravi: dank u! :-D Ik heb ongeveer 17 foto's moeten maken voordat ik hem goed had, het is ontzettend lastig een foto van je eigen oog te maken!

  En ja, er zit inderdaad een soort secondenlijmspullie onder! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pretty! En het geschreven woord en de realiteit of het geschreven woord en de intuhpruhtaaaasie? Enfin, U ziet at ik vlot ben afgeleid in de hitte. Mijn excuses.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Kouw: thanks! :-) Beide eigenlijk. Over hoe de realiteit en het geschreven woord op gespannen voet kunnen staan, en dat er dan ook nog eens een intuhpruhtaaaasie overheen komt van de lezer en de clusterfuck die dat dan (soms) oplevert. Maar dat is nogal ~complexe materie~, dus daar moet ik even goed voor gaan zitten. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished