donderdag 8 januari 2009

Romantique

Let op! Er volgt nu zoetsappig gezoetsap!

Precies 4 jaar en 1 dag geleden jammerde ik aan de telefoon tegen The Big Kahuna dat ik me bleeegh voelde en dat alles bleeegh was en dat ik bleeegh... Zij sprak hierop de wijze woorden: "Ga nou maar gewoon naar de BuffyEftelmeet, dat is altijd gezellig."

Met milde tegenzin besloot ik mezelf naar die uithoek zijnde Kaatsheuvel te verslepen (want u weet, alles vanaf Amstelveen is ver voor ons Amsterdammers). Eenmaal daar aangekomen liep ik richting "links van de kassa", de standaard afspreekplek en daar stond een jongeman waarvan ik spontaan dacht: "Zo, dát is nou helemaal mijn type!", direct gevolgd door "ohmaardatsoorthottieshebbenaltijdalverkeringenzonietdanvindenzemijnooitleuheuheuk!", u kent mij en mijn bleegh tenslotte wel een beetje ondertussen.

Hoe we uiteindelijk tot verkeeering gekomen zijn, is een mal verhaal vol misverstanden en hier en daar een dramaahaatische huilbui (Breyten weet daar alles van!), maar feit is dat ik heel blij ben dat we hem hebben, die verkering. Wat mij betreft dabberen we dan ook gewoon op deze manier verder, en als ik zijn post zo lees, geloof ik dat hij het daar ook wel mee eens is. Yay! :-)

/einde zoetsappig gezoetsap

Jahaa, ik weet het: reisverslag... Dit weekend. Echt waar.

5 opmerkingen :

 1. Wat ontzettend lief en schattig. Zijn stukje ook. Op naar het 50 jarig jubileum ;-)!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. @ Polle: we gaan voor de 5, en dan voor de 6 en dan voor de 7... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ won't let life define me: :-)

  Enne...welkom op LogPoes! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Das superleuk, 5 jaar samen prrrroficiat! x wendi
  red_bubblegum

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished