donderdag 30 december 2010

Afsluitende post 2010

De afgelopen jaren heb ik altijd de supercorny "End of Year"-survey ingevuld, maar dit jaar heb ik daar geen zin in. De herfstigheid waar ik in september over schreef, deed rond maart dit jaar zijn intrede en is niet meer weggegaan: mijn tante uit Australië overleed, ik raakte mijn baan kwijt, aan mijn vrijwilligerswerk kwam een einde, mijn bloeddruk stortte omlaag met veel medicatiewisselellende tot gevolg, Céline bleek een maligne lymfoom te hebben waar ze aan overleed en dit zijn slechts de zaken waar ik hier op LogPoes over wil vertellen. Laten we het erop houden dat mijn leven zoals het was niet meer is en dat de toekomst die ik me had voorgesteld niet gaat komen. En dan kom je in een situatie terecht die Imogen Heap een stuk poëtischer kan beschrijven dan ik:

Everybody says time heals everything.
But what of the wretched hollow?
The endless in-between?
Are we just going to wait it out?


Aan de andere kant was het ook het jaar van een absurde hoeveelheid Uiterst Leuke Dingen: tentoonstellingen, shopdates, geweldige concerten, verjaardagsfeestjes, fijne lage bloeddrukwaardes, tv-series, boeken, John Barrowman, Posse marathons en sleepovers, het uiterst briljante Middelgrote LogPoes Theefeest, een nieuwe CV-ketel, spontane feestjes, Zinederella, zeepmakerij, the Poeticores, de geboorte van TW, Meneer de Poes die dokter werd, The Big Kahuna die met pensioen ging, de start van mijn visagieopleiding, het ontmoeten van diverse uitzonderlijk leuke nieuwe mensen (die zich vaak ook nog eens door mij lieten onderpienselen), Halloween, NaNoWriMo, Project 365 en ik weet zeker dat ik nog een boel dingen vergeet. Daarnaast bleef The Bass of Awesomeness nog steeds awesome, basles het meest briljante dat ik ooit bedacht heb te gaan doen en prijs ik me elke dag weer gelukkig dat ik het personeel mag zijn van Rood en Les-Mioux. Nou ja, behalve op de momenten dat ik hun kattenbak moet verschonen natuurlijk, maar dat spreekt voor zich.

Rest mij nog u een veilig oud & nieuw te wensen: past allen op uw vingers, neuzen en huisdieren en dan zie ik u weer traditiegetrouw op 3 januari!

6 opmerkingen :

 1. "Laten we het erop houden dat mijn leven zoals het was niet meer is en dat de toekomst die ik me had voorgesteld niet gaat komen"... snif.... mooi gezegd...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit jaar was episch kut, maar had zo zn hoogtepunten. De terugkeer van w00t! en yay en dansfeestjes waren zeker hoogtepunten. Dat wij beide niet het grote lood hebben gelegd ook wel. Verder heb ik het er niet over en kijk uit naar de jaarlijkse 3 januari-post. Dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Marco: dank je! :-) Ik moest ook huilen toen ik die zin schreef.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Daphne: ja, het was best wel een stom jaar. Niet zo stom als 1997, maar overall vrij stom inderdaad. Dat we beiden niet het grote lood gelegd hebben vind ook ik absoluut een hoogtepunt! Op naar 2011! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Brok in keel. Ik wens jou liefde, awesome bassgeluiden, veel poezengepurr en een buitengewoon gezond 2011! Oh, en natuurlijk veel plezier in je nieuwe functie als doktersvrouw.. :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Blog Design by Get Polished